Over ons

Verleden

Jaren geleden zaten we in het weekend met druilerig weer met het hele gezin rond de tafel te postzegelen. Ieder met z’n eigen verzameling. Op ’n zeker moment ontstond er bij onze jongens belangstelling voor het opzoeken van plaatfoutjes. Eerst in de eigen verzameling, daarna die van mij, vervolgens die van de beide opa’s en tenslotte werd hongerig uitgekeken naar de rondzendingen.
De jongste zoon, Joris, bleek het meest volhardend en wilde weleens naar een echte veiling om daar in de diverse kavels rond te snuffelen. Aldus geschiedde en al snel stapelden zich thuis de nieuwe aankopen op. Ebay bleek een leuke uitkomst om van overtollige voorraden af te komen en …… ook een leuke bezigheid. Als handelsnaam (Kamer van Koophandel, moest van eBay) werd gekozen voor samentrekking van beider voornamen, zo werd het Jorhanstamps.

Heden

Inmiddels is Joris uitgevlogen en zijn moeder ingevlogen. Samen bezoeken wij met veel plezier veilingen en maken wij aanbiedingen voor onze nieuwe webwinkels Jorhanstamps.nl en puntstempels.nl

We houden het daarbij simpel, duidelijk, vriendelijk en wederzijds vrijblijvend. Verkoopprijzen zijn altijd vast en dus niet onderhandelbaar, Bevalt een aankoop bij ontvangst niet of minder, dan is retourzenden geen enkel probleem en communiceren doen we nog steeds als Jorhan.

Toekomst

Ons aanbod op Jorhanstamps.nl zal naast klassieke fdc’s van Nederlandse (voormalige) gebieden, zoals Curacao en Suriname, worden aangevuld met o.a. plaatfouten, Nederlandse postzegels en die van overige landen, zoals België, Duitsland, Frankrijk en nog veel meer. Zowel via winkelverkoop als via periodieke veilingen.

Daarnaast zullen op puntstempels.nl aan onze speciale en zeer uitgebreide puntstempelcollectie Nederland en Overzee regelmatig veel nieuwe aanwinsten worden toegevoegd.  

Haastrecht, 1 mei 2022