DutchEnglishFrenchGerman

Over ons

Verleden

Jaren geleden zaten we in druilerige weekenden met het jonge gezin rond de tafel te postzegelen. Ieder met z’n eigen verzameling. Op ’n zeker moment ontstond er bij de “boys” belangstelling voor het opzoeken van plaatfoutjes. Eerst in de eigen verzameling, daarna in die van mij, vervolgens in die van de beide opa’s en tenslotte werd hongerig uitgekeken naar de rondzendingen.

Onze jongste zoon, Joris, bleek het meest volhardend en wilde als 11-jarige weleens naar een echte veiling om daar in de diverse kavels rond te snuffelen. Aldus geschiedde en al snel stapelden zich thuis de nieuwe aankopen op. Ebay bleek een leuke uitkomst om van overtollige voorraden af te komen en …… ook een leuke bezigheid. Als verplichte handelsnaam (Kamer van Koophandel) werd gekozen voor een samentrekking van beider voornamen, zo werd het jorhanstamps.

Heden

Inmiddels is ook Joris alweer enige tijd geleden uitgevlogen en met hem de handelsgeest. Zijn moeder echter was zich ondertussen gaan interesseren voor onze postzegelhobby. Samen richten we ons hier nu op. Veilingen bezoeken, aankopen uitzoeken en aanbieden, voor ons plezier. We houden het simpel, duidelijk, vriendelijk en wederzijds vrijblijvend. Verkoopprijzen zijn altijd vast en dus niet onderhandelbaar; bevalt een aankoop bij ontvangst niet of minder, dan is retourzenden geen enkel probleem en communiceren doen we als Jorhan.

Toekomst

Onze intentie is om, naast ons gevarieerde aanbod op Ebay, onze “dynamische” puntstempelcollecties Nederland en Nederlands Indië verder te completeren en uit te breiden in onze gespecialiseerde webwinkel

 

Puntstempels.nl